Saimniecības preces, visā Latvijā

Drukāt

Agro Dialogs, SIA

Cēsu 29c, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Limbažos, , kūdras sbstrāti, geotekstils, dārza inventārs, darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi; saimniecības , preces ; kurināmais, kokogles.

Perchina.lv - siltumnīcas

Rīga
Siltumnīcas, polikarbonāta siltumnīcas. Siltumnīcas no polikarbonāta. Polikarbonāts. Siltumnīcu montāža. Fermu siltumnīcas. Plēves siltumnīcām. Siltumnīcas montāža. Lapenes. Plēves siltumnīca. Vasaras dušas. Automašīnu nojumes. Laistīšanas sistēmas. Lauksaimniecības siltumnīcas, lauksaimniekiem, zemnieku saimniecībām,

Cerība, pārtikas veikals

Birži, Biržu 28, Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Pārtikas preces , alkoholiskie dzērieni, tabakas izstrādājumi, saimniecības preces , rūpniecības preces , , kancelejas preces , telefona atjaunošanas kartes, dzīvnieku barība, suņu barība, kaķu barība.

Biroja Apgādes Centrs, SIA, Veikals PAPĪRS

Turpinām strādāt klātienē! zvaniet 25445878
Poruka 2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Veikals "Papīrs" pircējiem piedāvā kancelejas preces, biroja tehniku, biroju saimniecības preces, rokdarbu materiālus, printeriem tintes kasetes un tonerus, izejmateriālus hobijam un rokdarbiem. Veikalā tiek veikta zīmogu izgatavošana. Pircēji var izmantot kopēšanas, iesiešanas, printēšanas un faksa pakalpojumus, e-pasta nosūtīšanas un saņemšanas pakalpojumus.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Red Fox, SIA, Veikals Dvina

Spīdolas 13-2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Teltis, telts, sēdekļi, krēsli, krēsliņi makšķerniekam, kompass, tūrisma preces , līme, pretodu līdzekļi, , saimniecības aukla, karabīne, naži, saliekamais nazis, svariņi, uztveramais tīkls, uzglabāšanas tīkls

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Rūpniecības preces , saimniecības preces , Saulkrastos, apģērbi, apavi, bikses, krekli, polo, peldkostīmi, ,  sadzīves preces , higiēnas preces , galantērija.

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.
ZL.LV iesaka

Tukuma riepu centrs, SIA, Riepu serviss

Zemītes 5-4.bokss, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Apraksts:

SIA "Tukuma Riepu Centrs" ir ģimenes uzņēmums, kurš dibināts 1993. gadā. Kopš 1996. gada uzņēmums nemainīgi ir specializējies jaunu, lietotu un atjaunotu riepu pārdošanā, balansēšanā, montēšanā un remontēšanā, disku pārdošanā un remontēšanā (valcēšana un metināšana), arvien paplašinot savas zināšanas šajā jomā un piedāvājot klientiem arvien plašāku preču un pakalpojumu klāstu. Pašreiz apkalpojam savus klientus Tukuma pilsētā un Tukuma novada Ozolnieku ciemā. Mūsu klienti ir gan privātpersonas un uzņēmumi, gan zemnieku saimniecības un meža apsaimniekotāji.

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

Mūsu dārzs, veikals

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Piedāvājums: ✓ Sēklas sīkfasējumā ✓ Sēklas profesionāliem audzētājiem ✓ Maura zālieni ✓ Lopbarības zālāji ✓ DCM mēslošanas līdzekļi Sēklas: ✓ ZIEDU SĒKLAS: dālijas, ipomejas, flokši, japānas apinis, hiacinšu pupas, begonijas, asarīne, atraitnītes, balzamīnes, samtenes, asteres, gazānijas, kreses, puķu zirņi, rudbekijas, kobejas, limonijas, mārpuķītes, petūnijas, pīpenes u.c. ✓ DĀRZEŅU SĒKLAS: burkāni, arbūzi, galda bietes, galda kāļi, gurķi, kabači, kāposti, kolrābji, ķirbji, pipari, patisoni, pētersīļi, pupas, pupiņas, puravi, rāceņi, redīsi, rutki, salāti, skābenes, sīpoli, spināti, tomāti, ziedkāposti, zirņi, cigoriņi, zemenes, dilles, artišoki, melones, selerijas, baklažāni, brokoļi u.c. ✓ GARŠAUGU SĒKLAS: estragons, lapu sinepes, pupu mētra, salvija, tabaka, fenhelis, citronmelisa, baldriāns, anīss, mangolds, koriandrs, baziliks, raudene, mārdadzis, sirdsmātere, lupstājs, rūta, fizālis, gurķu mētra, izops, kaķu mētra, majorāns, piparmētra, rozmarīns, timiāns u.c.

Mūsu dārzs, veikals

Plūdoņa 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Sēklas, dārza inventārs, dārza materiāli, augu aizsardzības līdzekļi, minerālmēsli, dārzkopība semināri, dārzkopība konsultācijas, sēklu vairumtirdzniecība, sīpolpuķes, zālienu sēklas, zālāju sēklas, kūdra, substrāti, dārza podi, dēstu kasetes, profesionālās sēklas, sīpolu vairsīpoliņi, profesionālās dārzeņu, puķu sēklas, sēklas un

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā!