Saimniecības preces, visā Latvijā

Drukāt

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kļavu 1, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces , dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces,, istabas mēbeles, grīdas segumi, paklāji, mēbeļu materiāli, virtuves mēbeles, sadzīves tehnika, seifi, saimniecības

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
aprīkojums, kokapstrādes instrumenti, metināšanas piederumi, pneimatiskie instrumenti, rokas instrumenti, saimniecības , preces , stiprinājumi, griezējdiski, slīpakmeņi, smilšpapīrs, pulēšana, domkrati, ritošā daļa, urbji,

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika

Dace, Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība, Mantu pieņemšanas punkts

Burtnieku 26, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība "DACE" savu darbību uzsāka 1997. gadā 14. janvārī. Biedrības mērķis: veicināt maznodrošināto iedzīvotāju dzīves līmeņa uzlabošanu un dibināt kontaktus ar līdzīgām organizācijām Latvijā un ārvalstīs.

Bagāžnieku tirgus Ķirpēni

Ķirpēni , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Apraksts:

Bagāžnieku tirgus "Ķirpēni" ir labdarības projekts sadarbībā ar LMAB "DACE".

Andris Urbāns, individuāli praktizējošs jurists

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas, riska faktoru izvērtēšana; ✓ Zaudējumu atlīdzība; ✓ Mantojuma lietas; ✓ Darbs ar Debitoriem (konsultācijas parādu piedziņas procesos); ✓ Patērētāju tiesību aizsardzība; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ Juridiskās personas  maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas. Administratīvās tiesības: ✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības. Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība: ✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība: tiesās, šķīrējtiesās, valsts iestādēs.

 

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Betona maisītāji, (betonmaisītāji) Saimniecības preču tirdzniecība. Madonā. Darba apģērbi.

Redox, SIA

"Strandas" , Salas pagasts, Mārupes nov. LV-2105
Produkcija:: ✓ Kartupeļi ✓ Bietes ✓ Burkāni ✓ Sīpoli ✓ Kāposti Dārzeņu vairumtirdzniecība:

SIA 'REDOX' nodarbojas ar dārzeņu vairumtirdzniecību Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā, kā arī citās Eiropas Savienības valstīs. Lielākais apjoms no pārdodamās produkcijas sastāda: kartupeļi, sīpoli, bietes, galviņkāposti, ziedkāposti, burkāni, rutki, tomāti, gurķi,  kā arī citi dārzeņu veidi. Gada aptuvenais preču realizācijas apjoms ir 15 tūkst. tonnas.

Kompānija 'REDOX' jau vairākus gadus cieši sadarbojas ar zemnieku saimniecībām no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Zviedrijas, Dānijas, Albanija, Maķedonija, Ukraina, Uzbekistana un citām valstīm, kas palīdz nodrošināt mūsu sadarbības partnerus ar svaigu produkciju visu gadu par izdevīgām cenām.

Kā arī 'REDOX' ir savs kravas transports. Kravas transports tiek aprīkots ar refrižeratoriem. Vienas kravas apjoms ir 32 euro paletes vai 26 somijas paletes.

Noliktava, ar kopējo platību 3000 m2 , ir aprīkota ar 4 aukstuma kamerām produkcijas pienācīgai uzglabāšanai.  Produkcijas šķirošana, pārlasīšana un iepakošana notiek ar specializēto iekārtu, viena iepakojuma svaru var mainīt no 1.5 kg līdz 25 kg.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Saimniecības preces, veikals

K.Valdemāra 4, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Saimniecības preču tirdzniecība

Saimniecības preces, SIA

Piedrujas 18, Rīga, LV-1073
Saimniecības preču vairumtirdzniecība

Preces saimniecībai, veikals

Lizums, "Vecozoli" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov., LV-4425